nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher air max tn pas cher air max tn pas cher air max tn pas cher scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet

Klikk for stort bilde

Blystadringen borettslag har fått en WordPress-site basert på "Borettslagsløsningen" min.

Løsningen består av en åpen del som er fritt tilgjengelig for alle besøkende, og en lukket del for beboerne der de må logge på med brukernavn og passord for å få tilgang til innholdet.

I den åpne delen finner du blant annet:

 • En presentasjonsside om borettslaget
 • Borettslaget historie
 • Oversikt over fasiliteter i nærområdet
 • Beskrivelse av borettslagets organisajonsform
 • Fotoalbum
 • En side som automatisk henter boliger til salgs fra Finn.no
 • Et interaktivt kart der du kan få veibeskrivelse uansett hvor i verden du befinner deg!

Du finner også en åpen nyhetsblogg der styret informerer om stort og smått som skjer i borettslaget og en Aktivitetskalender der små og store, felles aktiviteter publiseres.


Intranett for beboerne

Beboerne har muligheten til å registrere seg som brukere av løsningen og så snart styreleder har verifisert at brukeren er en beboer, kan vedkommende logge på med brukernavn og passord. Påloggede beboere har tilgang til følgende funksjoner:

 • Meld en sak ; Her kan beboerne logge en sak i et eget saksbehandlingssystem som tar vare på all korrespondanse i alle saker som meldes. Beboerne kan sende spørsmål eller forslag til styret, foreslå oppgaver for vaktmester, sende melding til Velforeningen eller foreslå hendelser for borettslagets felles aktivitetskalender.
 • Kjøp & Salg ; er en intern løsning der beboerne kan kjøpe og selge private gjenstander gjennom sitt eget annonsetorg.
 • Beboerinformasjon ; er et området hvor borettslaget har publisert husordensregler, vedtekter og et dokumentarkiv som bare er tilgjengelig for beboerne.
 • Dokumentarkivet ; er et omfattende arkiv der alle borettslagets dokumenter finnes tilgjengelig.

Registrerte beboere kan også svare på enkle spørreundersøkelser (polls)

Løsningen er bygget på WordPress og det er installert og tilpasset 21 ulike innstikk for forbedret funksjonalitet og brukeropplevelse.

Siten har innebygget løsning for søkemotoroptimalisering og jeg har  satt opp en epostserver med epostkonto for styrefunksjonene i borettslaget.

Borettslaget har også fått en egen Styresite - kun tilgjengelig for borettslagets styret. Her kan kan styret opprette prosjekter og fordele oppgaver, lage arbeidsrom for styremøter, generalforsamlinger, utbyggingsprosjekter osv.


Velg fra en STORT utvalg profesjonelle og elegante designmaler. Jeg tilpasser farger, fonter, design og funksjonalitet.
logo_innerShadow

Vil du bli varslet når jeg har noe nytt å melde?

Fant du noe interessant på siten min? I så fall ønsker du kanskje en oppdatering i ny og ne?

Det skjer mye spennende innen WordPress om dagen!

Og du kommer garantert ikke til å drukne i mail...:-)

Velkommen! Du er nå på listen og vil motta nyhetsbrev fra FiGu Webdesign