nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher air max tn pas cher air max tn pas cher air max tn pas cher scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet

Hjemmeside for borettslag

Nå har jeg gjort det enklere for deg å sitte i styret!

  • graasen-reklame

  • ranheim-reklame

  • blystad-reklame

 

familie

Velkommen til den nye, interaktive løsningen for borettslaget ditt!

  • Enkelt
  • Rimelig
  • Stilfull
  • Nyttig
  • Full av funksjonalitet
  • Utvidbar
  • ‘Svindelfritt’ – Ingen månedlige utgifter!

Styremedlemmer og -ledere er ikke nødvendigvis noen racere på HTML, PHP, mailserveroppsett eller publiseringsløsninger bare fordi de har sagt ‘tja’ til et frivillig verv…

Men likevel skal informasjon distribueres, vedtekter og protokoller skal være tilgjengelig og beboerne skal kunne gi tilbakemeldinger eller innspill

 

Jeg tilbyr en en unik webløsning – full av funksjonalitet som alle klarer å administrer – og som inneholder så mye interessant at beboerne kommer tilbake – gang etter gang etter gang…

Sjekk hva som er inkludert! 

 

Innflytningsklar Grunnpakke:

 

malepalett

Tilpasset design med borettslagets egne farger, logo, fonttyper og utseende

dokumenter

Ubegrenset antall sider, innlegg og menypunkter

 open-lock

Åpen del for alle besøkende

nokler_ikon

Lukket intranett med pålogging for beboerne

seo

Enkel søkemotoroptimalisering

arkiv

Dokumentarkiv for påloggede beboere

meld-sak

'Meld en sak' - saksbehandlingssystem

fotoalbum

Valgfritt antall fotoalbum

vaervarsel

Stedstilpasset værvarsel

  kalender

Felles aktivitetskalender

kontaktskjema

Kontaktskjema som sender mail til valgfri epostadresse

kart

Interaktivt kart med veibeskrivelse

  finn-no

Salg av leiligheter? Automatisk visning av Finn.no-annonser

facebook

Kobling til Facebook

brukermanualer

Brukermanualer

youtube

Steg-for-steg bruksanvisninger på video

 support

Kundeservice på telefon og mail

personlig-oppfølging

Personlig og tett oppfølging

opplaering

Tilpasset kurs/innføring i bruk av egen løsning

 

Pris

Prisen for en komplett Grunnpakke – som inneholder alt du trenger, samt opplæring og innføring koster ikke mer enn

Kr. 16.000,- + mva.


Webhotell og domene inkludert! Les mer... 

Utover en standard WordPress-installasjon, sørger jeg også for at:


button_ok ...styret kan godkjenne nye brukere/beboere 
I WordPress kan du tillate at brukere registrerer seg for å få tilgang til intranettet på 'innsiden'. Men WordPress gir deg ingen kontroll over HVEM som registrerer seg. I en borettslagssite ønsker du bare å gi bebore tilgang, så jeg sørger for at styret får en mail når en ny bruker/beboer har registrert seg på siten, og styret må GODKJENNE den nye brukeren før vedkommende kan logge seg på.


button_ok ...du får et tilpasset Kontrollpanel 
Det er ingen grunn til at du skal gå deg vill i tekniske innstillinger som du ikke har brukt for. Jeg endrer og tilpasser Kontrollpanelet i WordPress sånn at du bare har tilgang til de innstillingene og valgene som er relavant for for deg  i forhold til vedlikehold av innhold og brukere! Alt annet fjernes.
Lettere publiseringsløsning finnes ikke!


button_ok ...du slipper SPAM 
Spam er et reelt problem med WordPress - med mindre du beskytter deg. Jeg installerer filtre som fjerner spam-forsøkene!


button_ok ...styret får egne roller i løsningen  
En standard WordPress-installasjon inneholder et sett med forhåndsdefinerte roller. Dette er roller som dessverre ikke er tilpasset borettslag, lag eller foreninger. Som Administrator har du tilgang til FOR mye - langt mer enn du trenger, og som Editor kan du bare redigere innhold. Jeg oppretter derfor nye roller for styremedlemmene og gir disse de rettighetene dere mener de skal ha i deres løsning.


button_ok ...beboerne havner på en velkomst-side  
Standard WordPress-oppførsel er at et medlem dessverre havner på 'baksiden' - altså i Kontrollpanelet - når hun logger seg på. Dette er ikke nødvendigvis ønskelig når en beboer logger seg på, så jeg sørger for at de havner på en velkomstside tilpasset borettslagets beboere istedet!


 

Vil du slå deg løs, kan du også vurdere:

 

Lukket samhandlingsløsning for styret kr. 2500,- + mva.

Skjermbilde_prosjektsiteSamhandlingsløsningen for styret - eller Styresiten - er en egen, lukket site som bare styremedlemmer har tilgang til. Her kan dere jobbe med saker som skal behandles i styret eller på generalforsamling, dere kan opprette og jobbe med prosjekter med oppgavelister, milepæler og tidsfrister. Bruksområdene for en styresite er uendelige og det er dere selv som avgjør hvordan DERES løsning skal brukes.
Jeg leverer to varianter; én open source løsning til kr. 2500,- som dekker de fleste behov og én 'Rolls Royce-variant' som inneholder ALT. Dette er programvare som må kjøpes og installeres, så prisen for denne er 5500,-.

Be om en demonstrasjon!

Poll/spørreundersøkelse Kr. 1000,- + mva.

poll

Lurer du av og til på hva beboerne i borettslaget ditt egentlig mener om forskjellige tiltak og forslag styret kommer med?  Hvorfor ikke ta tenperaturen med en svært brukervennlig poll-løsning? En poll lar deg stille et spørsmål og oppgi så mange svaralternativer som du ønsker. Når pollen er publisert, kan beboerne stemme på det forslaget de liker best. En beboer kan bare svare én gang, og du vil se en prosentvis fordeling av svar på de ulike alternativene du har oppgitt.

Nyhetsbrev kr. 1500,- + mva.

nyhetsbrevNyhetsbrev-løsningen min er en løsning du ikke bør være foruten - seriøst! Jeg designer en mal som du kan gjenbruke hver gang du sender ut et nyhetsbrev. Skriv inn hva du eller styret har på hjertet og trykk på knappen. Vips, så har alle beboerne fått mail og er oppdatert på hva som skjer. Det beste med nyhetsbrev-løsningen min er at vi kan sette den opp til å sende nyhetsbrev til alle beboerne automatisk. La oss si at du publiserer nyheter på siten både én og to ganger pr uke, men du er litt usikker på om alle beboerne får med seg alt. Vel, med nyhetsbrev-løsningen kan vi sørge for at det sendes en mail til alle beboere en gang pr uke eller en gang pr måned som inneholder alle nyhetene du har publisert siden forrige nyhetsbrev - og det skjer AUTOMAGISK!

 

Statistikk kr. 1000,- + mva.

statistikkStatistikk er et vertøy som erfarne webmastre ikke klarer seg uten. Det er selvfølgelig interessant å se hvor mange som besøker siden din på daglig, ukentlig eller månedlig basis, men det som virkelig er interessant med statistikk er å se om det som du som styremedlem/administrator mener bør være interessant for beboerne, faktisk er det... Hvor mange leste egentlig saken om dugnaden i neste uke? Hvor mange er det som har fått med seg fristen for tilbakemeldinger? Og når du blir mer avansert; hvilke søkeord er det gjestene våre søker etter? Har vi innhold som er tilpasset det folk faktisk søker etter?

Statistikkverktøyet jeg installerer gir deg ikke bare svar på alt jeg har nevt ovenfor, men du får også en oversikt over hvilke lenker folk klikker på!! Bruker du statistikk-løsningen til det den er utviklet for, får du ikke bare svar på hvor ofte du får besøk, men hvordan du kan utvikle siten din i forhold til hva brukerne dine leter og er på jakt etter!

 

Mobilvennlig design kr. 1500,- + mva.

mobil-versjonHvis jeg allerede har laget en site for deg, koster det ikke mer enn 1500,- å gjøre den mobilvennlig! Det som er verdt å merke seg, er at alle mine nye siter er RESPONSIVE. Dette betyr at innholdet og designet tilpasser seg den flaten du bruker når du besøker nettstedet. Siten ser med andre ord andreledes ut når du bruker en mobiltelefon eller nettbrett, enn den gjør når du sitter på en PC eller laptop.
Men et MOBILVENNLIG design tar brukeropplevelsen ett hakk videre. Et mobilvennlig design betyr i prinsippet en egen designmal som aktiveres når du besøker siden med en mobiltelefon. Menyer og knapper blir store og brukervennlige og siten tilpasser seg høyde- eller breddevisning.

 

qr.figuwebdesign.noPrøv f.eks. å åpne http://figuwebdesign.no i mobiltelefonen din, så skjønner du hva jeg mener.
Du kan også ta et bilde av QR-koden for å åpne siten i mobiltelefonen din.

 

 

Er det noe annet du trenger?

questionmark_ikon

På denne siden har jeg presentert det som er standard i en Grunnpakke - og et par ekstra alternativer dersom du har mer avanserte behov. Jeg har selvfølgelig ikke mulighet til å ramse opp ALLE de mulighetene som finnes i WordPress eller som jeg kan utvikle eller tilpasse for deg.
Har du behov som IKKE er nevnt på denne siden kan du være ganske sikker på at jeg kan skaffe det eller utvikle det. Uten at det koster skjorta. Ta kontakt , så tar vi en uforpliktende  prat om dine behov.

 

WOW! Dette vil jeg vite mer om! YES! Jeg vil bestille!

 

 

 

Velg fra en STORT utvalg profesjonelle og elegante designmaler. Jeg tilpasser farger, fonter, design og funksjonalitet.
logo_innerShadow

Vil du bli varslet når jeg har noe nytt å melde?

Fant du noe interessant på siten min? I så fall ønsker du kanskje en oppdatering i ny og ne?

Det skjer mye spennende innen WordPress om dagen!

Og du kommer garantert ikke til å drukne i mail...:-)

Velkommen! Du er nå på listen og vil motta nyhetsbrev fra FiGu Webdesign