Dette er en demo-site for FiGu Webdesigns "Boretslagsløsning" - en komplett webløsning for borettslag, boligsameier, lag og foreninger.
  • Hjem
  • Borettslaget vårt

Borettslaget vårt

Children-PlayingLiksom-borettslaget “FiGu borettslag” er et  stort borettslag i nærheten av Jessheim – fordelt på tre boområder – Øvre, Midtre og Nedre – bestående av i alt 1334 boenheter og over 2500 beboere.

I tillegg til de lovbestemte organer – generalforsamling og styret – har borettslaget en egen velforening. Vi har også en heltidsansatt vaktmester. Det er AS HumbuggHer kunne det vært en lenke - men det er det ikke... som er borettslagets forretningsfører.

Her kan du sitte på verandaen og nyte en vakker solnedgang, gå til en av våre fire lekeplasser sammen med de minste eller benytte de turstiene i Hakkebakkeskogen som vi grenser mot i nord. Turstienen er ypperlig rekreasjon både sommer og vinter ettersom kommunen kjører opp skispor vintertid.

Vi har store friområder rundt om i borettslaget, er svært barnevennlig og vi har et godt nærmiljø.

Det er god bussforbindelse til sentrum – og tar du motorveien når du flyplassen i løpet av 15 minutter og Oslo sentrum på 35 minutter.

Vi oppfordrer våre beboere til å bidra til en positiv utvikling av borettslaget – påvirke miljøet og delta ved ulike møter og arrangementer.

FiGu borettslag skal være stedet der alle trives og har det bra!

 

Her finner du ossKlikk på kartet for å se alt nærmiljøet vårt har å by på!

Kommende aktiviteter

There are no upcoming events.

View Calendar

Været på JessheimBeklager! Ingen værdata tilgjengelig.