nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher air max tn pas cher air max tn pas cher air max tn pas cher scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet

Etter to års drift med samme layout var det på tide å "pusse opp" litt på siten min. I tillegg til å endre designet, har jeg også byttet publiseringsløsning, såkalt Content Management System - eller CMS.

WordPressTidligere brukte jeg Joomla! CMS, men siden jeg ikke har behov for særlig kompliserte funksjoner på denne siten, gikk jeg over til WordPress som er en litt enklere løsning å administrere.

Et annet poeng som er verdt å nevne er at denne siten er basert på en mal fra ElegantThemes, et designbyrå som lager svært delikate maler som jeg tilpasser etter behov. Selv om enkelte hevder at en malbasert layout ikke er individuell nok, vil jeg likevel påstå at man med med litt koding kan justere såpass mye på en mal at sluttresultatet blir akkurat slik man vil ha det, og ikke en kopi av utgangspunktet.

En opplagt fordel med malbaserte siter er at det tar mindre tid å utvikle dem - og dermed billigere for kunden, samtidig som sluttresultatet alltid blir bra.

Jeg formidler nå salg av malene fra ElegantThemes, noe som betyr at du som kunde kan velge blant et titalls stilrene og elegant maler som jeg kan tilpasse for deg - eller du kan kjøpe dem selv, ved å klikke på knappen under for å se hvordan malene ser ut.

Malbaserte siter med webhotell, domenenavn, epostserver, opplæring og oppfølging koster ikke mer enn fra ca. 7000,- kroner og oppover - avhengig av funksjonalitet og kompleksitet.

 

Kontakt meg for å snakke om din neste site!

ElegantThemes

 

 

Kontaktskjema

 

 

Velg fra en STORT utvalg profesjonelle og elegante designmaler. Jeg tilpasser farger, fonter, design og funksjonalitet.
logo_innerShadow

Vil du bli varslet når jeg har noe nytt å melde?

Fant du noe interessant på siten min? I så fall ønsker du kanskje en oppdatering i ny og ne?

Det skjer mye spennende innen WordPress om dagen!

Og du kommer garantert ikke til å drukne i mail...:-)

Velkommen! Du er nå på listen og vil motta nyhetsbrev fra FiGu Webdesign