nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher air max tn pas cher air max tn pas cher air max tn pas cher scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet

I midten av august 2012 lanserte vi ny hjemmeside for Ranheimshogda borettslag i Trondheim. 

Løsningen består av en åpen del som er fritt tilgjengelig for alle besøkende, og en lukket del for beboerne der de må logge på med brukernavn og passord for å få tilgang til innholdet.

I den åpne delen finner du blant annet:

 • En presentasjonsside om borettslaget
 • Borettslaget historie fra starten i i 1983
 • Oversikt over fasiliteter i nærområdet
 • Beskrivelse av borettslagets organisajonsform
 • En presentasjon av borettslagets Velforening
 • Fotoalbum med bilder fra området
 • En side som automatisk henter boliger til salgs fra Finn.no
 • Et interaktivt kart der du kan få veibeskrivelse uansett hvor i verden du befinner deg!

Du finner også en åpen nyhetsblogg der styret informerer om stort og smått som skjer i borettslaget og en Aktivitetskalender der små og store, felles aktiviteter publiseres.


Intranett for beboerne

Beboerne har muligheten til å registrere seg som brukere av løsningen og så snart styreleder har verifisert at brukeren er en beboer, kan vedkommende logge på med brukernavn og passord. Påloggede beboere har tilgang til følgende funksjoner:

 • Meld en sak ; Her kan beboerne logge en sak i et eget saksbehandlingssystem som tar vare på all korrespondanse i alle saker som meldes. Beboerne kan sende spørsmål eller forslag til styret, foreslå oppgaver for vaktmester, sende melding til Velforeningen eller foreslå hendelser for borettslagets felles aktivitetskalender.
 • Kjøp & Salg ; er en intern løsning der beboerne kan kjøpe og selge private gjenstander gjennom sitt eget annonsetorg.
 • "Beboermappa" ; er en 'webifisert' utgave en informasjonsperm som inneholder alt en beboer behøver å forholde seg til i forhold til organisasjonsform, oversikt over tillitsvalgte, vedtekter og lover, referat og vedtak, husordensregler, retningslinjer og rutiner.
 • Dokumentarkivet ; er et omfattende arkiv der alle borettslagets dokumenter finnes tilgjengelig. Her ligger avtaler, styremøteprotokoller, referat fra Generalforsamling og Velforening, reguleringsplaner, plantegninger, virksomhetsplaner  og økonomi. Selve arkivet har en dokumenthåndteringsløsning som gjør at alle versjoner av et dokument tas vare på - uavhengig av hvor mange ganger det er oppdatert og endret.

Registrerte beboere kan også svare på enkele spørreundersøkelser (polls)

Løsningen er bygget på WordPress og det er installert og tilpasset 21 ulike innstikk for forbedret funksjonalitet og brukeropplevelse.

Siten har innebygget løsning for søkemotoroptimalisering og den er tilpasset alle brukerflater - dvs at den ser like fin ut enten du bruker en desktop-PC, laptop, iPad eller smart-telefon. Vi har også satt opp en epostserver med epostkonto for alle funksjoner i borettslaget.


Vi har fått en funksjonell, tiltalende, innholdsrik og ryddig hjemmeside som inviterer til besøk og tett dialog med beboerne. Hjemmesiden er svært godt mottatt blant alle beboerne, og gir oss i styret muligheter til en mer effektiv drift av borettslaget vårt. Informasjonen når alle i løpet av noen få tastetrykk. All papirdistribusjon av informasjon, styreprotokoller, med mere er allerede historie hos oss!
Vi er strålende fornøyd med sluttproduktet, og gir vår uforbeholdne og varmeste anbefalinger til alle som går med tanker om å lage en egen hjemmeside. Jeg vil også nevne at oppfølgingen etter lanseringen har vært utmerket. Det er verdt å merke seg!

Steinar Vinje, styreleder

Se flere tilbakemeldinger


Velg fra en STORT utvalg profesjonelle og elegante designmaler. Jeg tilpasser farger, fonter, design og funksjonalitet.
logo_innerShadow

Vil du bli varslet når jeg har noe nytt å melde?

Fant du noe interessant på siten min? I så fall ønsker du kanskje en oppdatering i ny og ne?

Det skjer mye spennende innen WordPress om dagen!

Og du kommer garantert ikke til å drukne i mail...:-)

Velkommen! Du er nå på listen og vil motta nyhetsbrev fra FiGu Webdesign